Smörkräm

Denna smörkräm använder jag till att spackla tårtor och som frosting till cupcakes.
En sats räcker till att täcka en tårta och cirka en sats cupcakes.

Ingredienser 

150g  mjukt smör

7,5 – 10 dl siktat florsocker

½ tsk salt

1 tsk vaniljpulver

 Upp till 4 tsk mjölk

Instruktioner:

Mjukna upp smöret i assistenten på medium hastighet. Tillsätt 7,5 dl siktat florsocker, och mixa på lägsta hastighet tills det är väl blandat. Höj hastigheten till medium och tillsätt vaniljpulver, salt och 2 tsk mjölk. Blanda i ca 3 minuter. Om den är för lös tillsätt med florsocker. Om den är för hård tillsätt mer mjölk en tsk i taget. (Det funkar lika bra att använda elvisp)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0