Pannacotta med hallonspegel

Pannacotta med hallonspegel
 


4-6 port
 
Pannacotta
1 tsk vaniljpulver
5 dl grädde
0,5 dl socker
3 st gelatinblad
 
Hallonspegel

200g hallon
2 tsk socker
2 tsk marsanpulver
 
Blötlägg gelatinbladen i minst 5 minuter.
Koka upp grädde, socker och vaniljpulver.
Ställ åt sidan.
Krama ut vattnet ut gelatinbladen och blanda ner bladen i grädden.
Fördela gräddblandningen i fina portionsglas.
Ställ i kylen i cirka 2 - 3 timmar.
Efter cirka 2 timmar kan hallonspegeln göras.
Mosa hallonen, blanda med socker och marsanpulver.
Sila bort kärnorna.
Fördela jämt på varje pannacotta.
Pynta med färska hallon eller nån chokladbit.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0