Kokosmums

Kokosmums
 

4,5 dl socker
ca 1 dl florsocker
1 äggvita
1,5 dl kallt vatten
1,5 dl kokande vatten
1,5 msk gelatinpulver
5 dl kokosflingor
2 msk kakao
 
Lös gelatinet i det kokande vattnet.
Blanda samman florsocker, äggvita, kallt vatten och socker i en skål.
Vispa ner gelatinvattnet i äggviteblandningen.
Vispa i cirka 15 minuter.
Blanda sammman kokos och kakao.
Häll lite av strösslet i botten på en långpanna.
Fördela smeten jämt i pannan.
Strö lite strössel ovanpå smeten.
Låt stelna i kylen i ett par timmar.
Dela i bitar.
Rulla sidorna i resten av strösslet så alla sidor är täckta.
Ät och njut =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0